Ogled Virtualnega muzeja 4. dritl

Doživite izkušnjo rudnika na atraktiven in s sodobnimi tehnologijami podprt način! Kramp, lopata in navidezna resničnost skupaj pričarajo nepozabno doživetje za vse generacije.
Muzejski eksponati so zanimivi tako s tehničnega, zgodovinskega vidika, kot tudi zaradi samega načina prikaza. Poudarek tako ni na opisovanju golih zgodovinskih dejstev, temveč na občutkih, ter z novomedijskimi tehnologijami pripovedovanih zgodbah o ljudeh. Humanizacija tehnologije.
Obisk je primeren za vse generacije!

Zgodbe Zasavja: ponudba ogledov za skupine

Trbovlje so bile nekdaj rudarsko mesto, a danes še zdaleč niso več črne in sajaste. Naša dolina je zelena, polna naravnih lepot in posebnosti, ki jih ne boste videli nikjer drugod. Trbovlje, nekoč črna dolina, so danes kraj z veliko zelenja, cvetja in sonca. V našem kraju si roko podajata bogata narava in človek s svojimi delovnimi rokami in bistrimi mislimi. Od nas boste odšli polni globokih vtisov in edinstvenih doživetij, saj vas bomo popeljali po poteh rudarskih zgodb, življenja delavskih družin skozi čas, obenem pa vam pokazali, da smelo zremo v prihodnost.

Aktualna ponudba

Za organizirane skupinske oglede Zasavja nas kontaktirajte!

 

Trbovlje drugače

Trbovlje, mesto prijaznih ljudi z edinstveno kulturno in industrijsko tradicijo, vabijo na ogled znamenitosti, k adrenalinski dirki s kolesi, trekingu po zasavskem hribovju ter razvajanju s samosvojo kulinariko.

Primerno za vse generacije!

  • Industrijska dediščina
  • Adrenalinski športi in pohodništvo
  • Kulinarika